Disember 29, 2010

INFO

salam semua,
kat sini saya nak tambah info skit pasal bedsheet yg dijual disini...
gambar2 cadar yg tertera hanya lah display saja...cuma tengok corak kain je sama dln gambar tu,
patern jahitnyer standard jer,saya nak citer pun xpandai..k la cuba tengok contoh gambar kat bawah tu...



156 -ini contoh display dari kategory englisg floral

156 -ini contoh cadar sebenar yg dijual..

138 -contoh display dari modern floral

138 -cadar yg sebenar

0048 -contoh display dari english floral

0048 -contoh cadar sebenar

0009 -contoh cadar display english floral

0009 -contoh cadar sebenar

kat atas ni banyak contoh ruffles set..setiap cadar available juga fitted set..
customer juga boleh pilih sama ada nak comforter atau tak nak comforter,customer juga bleh pilih nak size apa single,super single,queen atau king..memang best cadar kat sini banyak pilihan..
customer cuma ikut 3 langkah kat bawah...bg tau saya 3 perkara kat bawah dan saya akan chek stok,seandainyer ada stok customer bleh bt payment dan saya bt penghantaran...
1. KOD cadar yg berkenan..
contoh 0009
2.SIZE cadar ?
single,supersingle,queen or king..
3.SET PILIHAN?
ruffles atau fitted..& dengan comforter atau tanpa comforter...

contoh hantar sms atau email kat saya..
saya nak order cadar kod 0009 queen ruffles with comforter..

sekian info dari saya...
selamat bershopping...;)








Ini adalah contoh2 packaging cadar laurea..
100% cotton 280 threads count.


Ini lah CONTOH CADAR yg SEBENAR.


1 comments:

choumshr berkata...

OMG !
serious your bedspread lawa lawa !
ohh gotta save some money for these .

Catat Ulasan